WORKSHOP

Mensen inspireren en meenemen in de magie van tekeningen. De verwondering op de gezichten wanneer ik vertel wat je allemaal uit een tekening kunt halen. Magisch! 

Tekeningen vertellen ons zoveel over dat wat niet gezegd wordt maar wel leeft van binnen. Of dit nu van kinderen of volwassen is dat maakt niet uit. In ieder van ons zit het innerlijk kind en geloof me die komt eruit wanneer je zelf aan de slag gaat! Er is ongelofelijk veel over kindertekeningen te vertellen. Alleen al over het thema kleur kan ik een workshop vullen. De ontwikkelingsfasen van een kind; wat zie je wanneer terug in de tekeningen. Wat vertelt een boom-huis-kind tekening ons? Welke symbolen worden er vaak gebruikt denk aan regenbogen, hartjes, kruizen. Hoe herken je tekeningen van HSP (Hoog Sensitieve) kinderen en nog zoveel meer. 

Onderstaand een impressie van een workshop voor een groep leerkrachten van de Montessori school in Den Haag. Een lezing gecombineerd met een workshop. Deze combinatie werkt goed omdat je voelt en begrijpt wat een tekening doet maar ook hoe persoonlijk het is.

“ Wat een super leuke workshop! Geeft stof tot nadenken!”

“ Dankjewel, je hebt me interesse gewekt om beter naar tekeningen te kijken.”

“ Dankjewel, ik neem mee uit deze workshop dat er meer in een tekening zit dan je denkt, maar dat je ook voorzichtig moet zijn met je oordeel. Je vertelt enthousiast en boeiend!”.

Diverse reacties leerkrachten Montessori

Voor wie?
Eigenlijk voor iedereen die met kinderen werkt, denk aan leerkrachten, pedagogisch medewerkers, therapeuten maar ook voor ouders. Hoe fijn is het als je een kind beter kunt begrijpen aan de hand van hun tekeningen?

Bedrijven
Voor bedrijven kan Magie van tekeningen zeker iets betekenen. Samen met collega’s aan de slag met verschillende tekenmaterialen. Welke keuzes worden er gemaakt, welke kleuren worden er gebruikt, wat wordt er gemaakt? Hierbij gaat het niet om goed of fout, mooi of minder mooi maar om het proces wat op magische wijze ontstaat. Een waardevolle aanvulling als onderdeel op bijvoorbeeld een team-buildingsdag of andere persoonlijke trainingen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tarief workshop en lezing
Voor een workshop gecombineerd met een lezing van 2,5 uur voor een groep van 6-10 deelnemers is het tarief €344,- dit is inclusief btw en materiaalgebruik, exclusief reistijd en voorbereidingskosten. Is de groep groter? Geen probleem neem contact op voor de mogelijkheden.

Magische lezing
Ouders of medewerkers inspireren tijdens een ouderavond of studiedag? Ik kom met alle liefde vertellen over de magie van (kinder-)tekeningen. Tarief vanaf € 144,- inclusief BTW, exclusief reistijd-en voorbereidingskosten.